top of page

MUSIC

 

Harri Saksala & Antero Prihan orkesteri;

Kaunis Turhuus, Mika Waltarin runoja

"Priha on onnistunut säveltäessään runot samalla tyylikkäällä asenteettomuudella ja irtonaisuudella, jolla Waltari kirjoitti. Tunnekylläisyys, tietty boheemius ja lämmin rosoisuus näkyy sekä tekstissä että sävelkuluissa. Kappaleiden taustalle on helppo kuvitella suomalaista kaupunkiympäristöä kuohuvalla 1920-luvulla ja sen jälkeenkin, esimerkiksi laman ja sotavuosien aikaan."

Aulikki Elo/ Keskisuomalainen  

Markku Toikka & Antero Prihan Orkesteri

Lauluja Dorkalan portilta

antsumarkku01_25514846186_o.jpg

Albumi vuodelta 2012 sisältää Anteron sävellyksiä Markku Toikalle Ilpo Tiihosen ja Markun teksteihin.

Yhtyeessä lisäksi Eerik Siikasaari bassot, Tero Kling rummut ja Ossi Saarikko kitara.

Pekka Tegelman & Kulumo

Pekka Tegelman songs recorded 2010 with Pekka on guitars, Antero Priha, trumpet, Tomi Parkkonen drums and Tero Siitonen on bass.

Mixed by Jussi Tegelman

"Antero Priha on suuren luokan puhaltaja, joka tuntuu olevan tällä levyllä aivan loistavassa vireessä.  Hänen lujaa ja korkealla kulkeva sävelalansa luo sen ”suuren orkesterin” vaikutelman. Kulumon ”Bound” levyn musiikki on kokonaisuudessaan Pekka Tegelmanin säveltämää virkistävää ja kuunteluystävällistä instrumentaali-musiikkia.  Laita silmät kiinni ja lähde mukaan siiville. "

Jazzrytmit 28.10.2010

FAT BEAT SOUND SYSTEM

The band was first formed as duo with DJ Bunuel and Antero in late 90´s.

It has had a various forms during years.

Nowdays we have a group with greats: Jarmo Saari, Hepa Halme, Jukkis Kiviniemi, Mamba Assefa, Arttu Tolonen, DJ BUnuel and Antero Priha.

bottom of page